Az Insumed módszerről

Egész életemben küszködtem a kövérséggel, ami sértette a méltóságomat és az egészségemet is károsította. Többször próbálkoztam a lefogyással és értem el sikereket is. Legalább ötször lefogytam több mint 20 kg-ot és egyszer majdnem negyvenet. Ezek a fogyások olyanok voltak mint egy görbék, amik amikor elérik az alsó határt már növekedni is kezdenek. Hamarosan nemcsak hogy el kezdtem újból hízni, hanem néhány kilóval többet is felszedtem. A fogyókúrák olyanok voltak, mint egy ugródeszka a további súlygyarapodáshoz. Egy féléven belül visszahíztam, amit lefogytam, sőt még kövérebb lettem.
Az Insumeddel kapcsolatban is voltak félelmeim: „Egy újabb módszer hasonló eredménnyel”. Ami pozitív tapasztalataim ezzel a módszerrel kapcsolatban:
1. Nem radikális fogyókúra. Nem kellett külön vásárolni, külön főzni, nem kellett vendégségben szabadkozni, hogy én ilyet nem ehetek…
2. A porból készült italnak nagyon finom az íze és meglepő módon laktat.
3. Orvosi mérés, ellenőrzés és tanácsadás mellett történik a fogyás. Közben megtanulom a fogyókúrának és magának a hízásnak a dinamikáját. (Amikor valaki egyedül egy könyv alapján próbálkozik a fogyással nem biztos, hogy jól alkalmazza az általánosságban leírtakat. Arról nem is beszélve, hogy a különböző könyvek és módszerek többször egymásnak ellentmondanak.) Itt az orvos mérések alapján személyesen nekem ad tanácsokat.
4. Számomra fontos a kontroll, hogy egy szakember ellenőrzi az eredményeket.
5. Számomra fontos a rendszeres találkozás és a biztatás, bátorítás az orvos részéről.
Több mint 30 kilogrammot fogytam nyolc hónap alatt. Lassan és élhető módon adtam le a súlyt. Lehetett volna gyorsabb is ha többet mozgok, de így is meg vagyok elégedve. Az eredmények is tartósak maradtak. Az orvos meghatározott egy intervallumot, amiben mozoghatok. Arra kell vigyázni, hogy ezt ne lépjem túl. Időnként elmehetek ellenőrzésre, ami egyben megerősítés és biztatás is.

Vélemény, hozzászólás?