“Szeretem csinálni ezt a diétát”

Eddig még halogattam, de úgy érzem hogy most már itt az ideje hogy megosszam veletek sikereimet, hátha ezzel másokat is inspirálhatok. Szóval én szeptember 18-án kezdtem bele, és minden második hét szerdán voltam ellenőrzésen a dokimnál. Szépen kúsztak/kúsznak lefele a kilók, és szerencsére csak zsírból.
128 kg-mal kezdtem és most járok (utolsó mérés november 28) 114 kg. A heti 1 kg fogyás körülbelül mindig megvolt. A dokinőm szerint ha elérem a 102 kg-ot, akkor már a normál határértéken belül leszek.
Ruhatárat még nem cseréltem, de ami eddig feszült, az most már lóg.
A kollégák pozitív visszajelzése is nagyon inspiráló.
Nem mondom hogy 100%-osan betartom a szabályokat, hisz van hogy ha hazaérek és pakolok másnap ebédre, akkor bizony bele-bele csipegetek a kajába, nyugtatva magam hogy ez még belefér. Még mindig nagyon szeretek enni, az étvágyam azóta sem csökkent, van hogy ebéd előtt olyan 10 és 11 óra körül olyan farkas éhség tör rám hogy már majdnem az asztal szélét rágom, de ki kell bírni.
Már várom a végét, mert akkor fog jönni még egy nagyobb megpróbáltatás, vissza tudom -e majd fogni magam, és tudok -e majd egy megfelelő, egészséges étrendet tartani.
Sajnos imádok enni, imádom a jó kajákat, a finom ízeket, és ha ilyeneket eszem, akkor szeretek jól is lakni. Ezeket kell majd agyban egy kicsit átformálnom, és megtanulni másképp gondolkodni, mert különben visszajutok oda ahonnan indultam.
Egyre elégedettebb vagyok az alakommal, és egyre elégedettebb önmagammal.
Szeretem csinálni ezt a diétát, még ha néha nehéz is egy kicsit, de legalább délben jókat ehetek 🙂

Bocsánat ha hosszúra sikerült. 🙂
Sok sikert a most kezdőknek és kitartást a sorstársaknak!

Vélemény, hozzászólás?